MAINOS

Kerta kiellon päälle

Fisurannan Fiske

Tanja Kallio

Nuorena sällinä olin aikamoinen kiusankappale. Heh, eräänkin kerran menimme poikien kanssa tutulle kokoontumispaikalle, silloisen Martikaisen sekatavarakaupan nurkalle. Kauppa oli ihan risteyksen vieressä ja tapasimme takoa kielletty ajosuunta -merkkiä. Se kun pilasi maiseman.

Aika kului, mutta pylväs pysyi pystyssä. Silloin tartuin pylväästä kiinni ja aloin kiivetä. Martikainen oli tämän huomannut – oli pirun ovela ja kiukkuinen äijä muuten – ja tuli kaulimen kanssa pihaan. Hyppäsin alas. Äijä huusi: “Uskallapas vielä kerran kiellon päälle, niin tulee kielto sun päälles!” Piruuttani hyppäsin merkin päälle. Martikainen tuli, tarttui minua jaloista ja alkoi raahata minua kotiin.

Silloin mietin, oliko Martikainen vihainen minulle, kun tiesin, että Teresa oli minuun silmittömästi pihkassa?

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top