MAINOS

Keittiön jazzit 2/2

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

Eipä kulunut aikaakaan, kun Fiske käänteli Aamulehden sivuja. Puurolautanen hänen edessään tyhjeni nopeasti. Fiske hörppäsi tuoremehua ja ryysti kahvia. Hän oli juuri puraisemassa leipää, kun ovikello soi. Fiske avasi uksen ja näki kummallisen seurueen. Ensimmäisenä seissyt täti esittäytyi nopeasti ja vinkkasi enimpiä kyselemättä koko poppoon sisään. Alkoi huikea show. “Muistattekos Vesivehmaan jenkkaa pojat vielä…” nainen huusi. Mukana tullut porukka aloitti tahdinlaskennan. “Vasen tassu, vasen tassu, oikee tassu, oikee tassu, eteen, taakse ja yks kaks kol.”

Fiske pyöritteli päätään, antoi laulavalle naiselle vokaalin ja lähti lakaisemaan rappusia.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top