MAINOS

Kaikki uudet ylioppilaat

Rasia

Tanja Kallio

Lukiessani lehdestä uusien ylioppilaiden nimiä, muistelin samalla, miten viime vuonna olin itse samassa tilanteessa. Nimeni luki lehdessä ja olin onnellinen. Jälleen oli yksi etappi suoritettu ja uudet haasteet näkyivät jo horisontissa.

Ennen kuin tulevaisuus läheni, oli kuitenkin järjestettävä ylioppilasjuhlat, lähetettävä kutsut, mietittävä tarjoilut, mietittävä puku, jonka sitten laittaisi päälleen sinä suurena päivänä. Kaikki tuo oli tehtävä ja aikaa ei oltu suotu ainakaan liikaa. Ja tuntui, että muut stressasivat tulevasta päivästä paljon enemmän kuin minä itse. Siis jälleen. Samanlainen stressitilannehan oli, kun kirjoitukset alkoivat.

Kuitenkin kaikki meni lopulta hyvin. Päivä ei ollut mikään aurinkoisin, mutta juhlahumu vei mennessään. Päivästä tuli yksi ikimuistoisimmista, jota muistellaan vieläkin.

Muutama hyvä neuvo: Ota päivästä kaikki irti, sillä sinä olet tehtäväsi suorittanut ja ansaitset juhlat. Jos joku stressaa meneekö kaikki hyvin, anna stressata, mutta älä itse ota mitään paniikkia. Juhli aamusta seuraavaan aamuun, ja kunnolla. Kuitenkin niin, että muistat vielä jotain tulevaisuudessakin päivästä.

Onnea kaikille uusille ylioppilaille!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top