ILMOITUS

Mansikkaostokset edessä

Rasia

Tanja Kallio

Sadeilmoista eivät kärsi ainoastaan kesälomalaiset, vaan myös kaikki kasvit ja etenkin marjat, joista ensimmäisenä mieleeni tulevat mansikat.

Ajattelin viime lauantaina käydä torilta ostamassa mansikoita pakastamista varten, mutta ostinkin vain rasiallisen. Sanoin myyjälle maksaessani, että tulen myöhemmin ostamaan enemmän. Myyjä kuitenkin vastasi, ettei kannata jättää mansikan ostamista liian myöhäiseen, sillä vesisade vie marjat mennessään. Mansikoista tulee vetisiä, eivätkä ne säily.

Nyt elelen toiveikkaana, että saan ostettua marjoja pakkaseen vielä loppuviikosta. Mikä onkaan parempaa keskellä kylmiä talvipakkasia kuin pakastettu mansikka, sillä se tuo ihmeellisellä tavalla kesän ihanuuden mieleen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top