MAINOS

Kahden, viimeinkin!

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

Meillä Teresan kanssa on tainnut tämä parisuhteen hoitaminen jäädä vähän turhan vähälle. On ollut kaikenlaisia kiireitä kummallakin. Ja tuo Teresa varsinkin on sellainen viipperä, ettei jaksa pysyä hetkeäkään paikoillaan.

Puhuimme eräänä iltana oikein vakavasti suhteestamme. Istuimme naamat peruslukemilla ja pohdimme, miksemme voi vain olla ja nauttia toistemme seurasta. Nyt kun siihen kerrankin olisi aikaa. Kumpikaan meistä ei enää ole ollut työelämässä mukana. Kun olimme töissä, puhuimme melkein joka ilta, miten ihanaa olisi vain olla.

No, sellaista se kai aina on tämä tallaaminen. Ettei oikein uskalla elää tässä hetkessä. Mutta nyt päätimme yrittää.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top