MAINOS

Uusi mies

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

Huh, huh. Kinkkua on tullut syötyä ahkerasti. Samoin laatikoita. Tapaninpäivänä meillä Fisurannassa soi ovikello. Ovella seisoi Ruotsissa asuva siskoni Nti. Mutta hän ei ollut yksin.

Nti on tunnetusti vanhapiika. Hassu sattuma, onhan hänen nimensäkin neidin lyhennys. Irtosuhteita, sellaisia vannaitständejä on Nti:lläkin kyllä riittänyt. Ja taas taisi olla yksi mukana. Nti:n vieressä seisova hahmo nimittäin osoittautui Jukka-Pekaksi. Tuttavallisemmin Jupe.

Nti ja miesystävä siis tulivat joulun välipäiviksi Fisurantaan. Jukka-Pekasta alkoi hetki hetkeltä selvitä yhä enemmän. Hänellä oli muutamia tapoja. Ensinnäkin Jukka-Pekka piti aina eriparia olevia sukkia jalassaan. Toiseksi hän aloitti lähes jokaisen lauseen sanomalla “tiätsäkuulemitäetsitämä-vaanet”. Kolmanneksi hän lauloi Nti:lle joka ilta kovaa ja korkealta Rekkamiehen. Ajoittain hänen äänensä kohosi falsettiin. Parina ehtoona naapuristakin soitettiin ja pyydettiin olemaan vähän hiljempaa tai vaihtamaan kappaletta.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top