MAINOS

Paikallisradioiden luvat haussa – Tuplan Huittisten taajuus kiinnostaa Mantan kustantajaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Radio Mantan takana seisova Kustannusliike Aluelehdet Oy on kiinnostunut RadioTuplan Huittisten taajuudesta. Liikenne- ja viestintäministeriö asetti joulukuussa kaikki Suomen analogisten radioiden toimiluvat haettaviksi asemien omistuspohjissa tapahtuneiden muutosten vuoksi. Hakemuksia palautettiin lähes 70.

RadioTupla on huittislaisen Radio Länsituulen ja harjavaltalaisen Radio Satakielen yhdistymisestä syntynyt kanava. Aseman Huittisten taajuutta halajava Kustannusliike Aluelehdet Oy julkaisee myös kaupunkilehti Alueviestiä. Yhtiön toimitusjohtaja on Seppo Lehtinen. Sekä Radio Mantan että Alueviestin päätoimittajana vaikuttaa Erkki Petman.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top