MAINOS

Se on viikinki! 2/2

Fisurannan Fiske

Mika Hyssi

Fiske talsii ymmällään kohti työhuonettaan. Neiti Sieppinen kipittää Neuvonnasta ja pysäyttää Fisken: “Herra Fisurannan Fiske, teidän huoneenne on tästä päivästä lähtien remontissa. Valitettavasti ette voi enää mennä sinne. Itse asiassa johtaja Heräte aikoo erottaa teidät. Eroilmoitus julkistetaan klo 14”, kertoo Sieppinen. “Ja kaikki viikinkin tähden”, mutisee Fiske ja kerää vähäisiä matkatavaroitaan kommuunitalon sisäaukiolta.

Johtaja Heräte tipsuttaa rappuset alas ja tarttuu neiti Sieppisen mikrofoniin: “Kommuunitalon työntekijät kuulolla. Tällä päivämäärällä ja ajalla langetan rahastonhoitaja Fiskelle eron tehtävästään.

Hän on henkisesti loukannut allekirjoittanutta tivaamalla kysymyksiä, joihin hänellä ei ole oikeutta. Lisätietoa kommuunitalon Virkani on elämäni -oppaasta, sivu 1013. Päätän täältä tähän.” Johtaja Heräte palaa työhuoneeseen.

“Tattista vaan Kekälesaarelaiset”, heittää Fiske ja polkaisee kommuunitalon ovet seljälleen. Ränsistynyt vene on pian taas vesillä. Mutta kuka ihme on viikinki?

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top