MAINOS

Katoamisilmoitus

Fisurannan Fiske

Mika Hyssi

Fiske hyppää Sieppisen veneeseen. “Voitin arvonnasta”, sanoo Sieppinen ja kaasuttaa kohti Fisurantaa.

Kekälesaaren johtaja Heräte raapustaa työhuoneessaan uuden rahastonhoitajan työilmoitusta: “Hyvät kekälesaarelaiset. Täten julistan haettavaksi rahastonhoitajan viran. Luonteesi on rauhallinen, avoin etkä kysele liikoja. Yhteydenottoterveisin, johtaja Heräte”, lukee Heräte valmista ilmoitusta itselleen.

“Neiti Sieppinen, tulkaapa tänne”, pukahtaa Heräte sisäpuhelimeen. “Neiti Heräte… öh, Sieppinen?” toistaa Heräte. Neiti Sieppistä ei näkynyt. “Työnjohtaja Gabermann, välittömästi työhuoneeseeni!” karjaisee Heräte keskusradioon. “Te kysyä minä”, vastaa roteva engelsmanni Gabermann ontuvalla suomenkielellä. “Missä on neiti Sieppinen. Hän ei vastaa pyyntöihini”, kysyy Heräte työnjohtajalta. “Hyvä herra, neiti ei olla paikalla. Lähti aamulla. Ei näkynyt sen jälkeen”, vastaa Gabermann.

“Ei hemmetti. Jotain on nyt tapahtunut. Jotain, mistä ei edes paikallinen marttakerho tiedä. Gabermann, julistan neiti Sieppisen kadonneeksi. Aloittakaa etsintä”, komentaa johtaja Heräte.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top