MAINOS

Klisee on tosi

Sekalaiset artikkelit

Samuli Kinnari

Surffailijat odottavat verkkopalvelujen uudistuvan melko nopealla tahdilla. Sopuli.net pesi kasvonsa viimeksi noin vuosi sitten. Nyt oli jälleen aika aloittaa puhtaalta pöydältä.

Sopuli.netin uusiutumiseen oli muitakin syitä kuin pelkkä tapa uudistua. Kävijöille selvimmin näkyvän tuoreen ulkokuoren lisäksi toimituksen käyttöön tuli uusia työkaluja. Tekniset parannukset mahdollistavat sekä arkipäivittäisen artikkelitarjonnan aloittamisen että paikallisuutispalvelun laajentamisen.

Verkkopalvelussamme vierailee viikottain jo suuri määrä Äetsän ja Vammalan seudun tapahtumista kiinnostuneita. Vuorovaikutuksen toivommekin kasvavan tulevaisuudessa. Arvoisat surffailijat, Yleisönosasto on olemassa juuri teidän kirjoituksianne varten. Paikallisten yhdistysten ja porukoiden puolestaan toivomme löytävän Palstalle-järjestöpalstamme. Yhteisöjen jäsentiedotteiden välittämiseen tarkoitetun osion etu sanomalehtien järjestöpalstoihin verrattuna on se, että yhdistysväki voi itse laittaa ilmoituksen julkaistavaksi ja myös päättää miten kauan ilmoitus on esillä. Etuja ovat myös maksuttomuus ja se, että Sopuli.netin toimitus ei käpälöi – kuten esimerkiksi lyhentele – ilmoituksia.

On ehkä klisee kertoa, että olemme uudistuneet. Sen me kuitenkin teimme.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top