MAINOS

Säästötoimia ei toteutettu riittävästi

Johtaja

Äetsän kunnan talouskehitys kulkee väärään suuntaan. Alijäämää kertyy vuodesta toiseen säästötoimista huolimatta. Työllisyys on sen sijaan vähän kohentunut. Viime vuonna Äetsässä käytiin kiivaita keskusteluja kunnan taloudellisen tilanteen jaloilleen saamiseksi. Säästötoimia suunniteltiin ja toteutettiin tietyssä määrin, mutta ei riittävästi.

Äetsän kunnan viime vuoden tulos oli alijäämäinen niin kuin monena muunakin vuonna. Viime vuodelta alijäämää kertyi
5 675 488,40 markkaa eli noin 954 548 euroa. Taseessa on pohjana edellisen tilikauden alijäämä 8 942 256,34 markkaa. Kun vuoden 2001 alijäämäinen tulos siirretään taseeseen, on alijäämää kunnalla yhteensä 14 617 744,74 markkaa eli noin 2 458 528 euroa.

Äetsän kunnassa olisi aika ruveta keskittymään tiettyihin linjanvetoihin, joilla tavoiteltaisiin alijäämän pienentämistä ja kunnan jaloilleen nostamista. Jotta tuleville sukupolville taattaisiin toimiva kunta, josta löytyvät kaikki tarvittavat peruspalvelut tulevaisuudessakin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top