MAINOS

Vapaa-ajankalastajia kaksi miljoonaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomessa oli vuonna 2000 noin kaksi miljoonaa vapaa-ajankalastajaa. Miehistä kalasti 50 prosenttia ja naisista 28 prosenttia. Kalastajia, joille kalastus oli vähintään tärkeä tai melko tärkeä harrastus, oli hieman yli 300 000. Toisaalta noin 250 000 vapaa-ajankalastajaa oli mukana ainoastaan soutamassa tai ohjaamassa venettä. Suurimmalle osalle vastanneista kalastus oli yksi vapaa-ajanviettotapa muiden joukossa.

Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos selvitti vapaa-ajankalastusta kyselyllä, joka postitettiin 6 000 kotitaloudelle.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top