Tiistai 10.12.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Perunat lohkoiksi

Mikä herkku

Allekirjoittanut keittää perunoita hyvin harvoin. Yleensä teen lohkoperunoita, paistinperunoita, uuniperunoita, tai muusia. Varsinkin lohkoperunat vievät minulta kielen mennessään. Edes taannoinen akryyliamidikohu ei vienyt paistohalujani.

Lohkoperunat

5 perunaa
öljyä
suolaa
paprikajauhetta
(suolan ja paprikajauheen voi korvat grillimausteella)

1. Leikkaa perunat lohkoiksi.
2. Laita öljyä kulhoon ja kieputa perunalohkot öljyssä.
3. Levitä öljytyt perunalohkot leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
4. Ripottele suola ja paprikajauhe tai grillimauste perunalohkojen päälle.
5. Paista 225-asteisessa uunissa kullaruskeiksi.
6. Nauti lohkoperunat lisäkkeenä esimerkiksi lihan tai kalan kanssa. Lohkoperunat maistuvat myös sellaisinaan ja majoneesin kera.

Vinkki: Rypsiöljyn sijaan voi kokeilla oliiviöljyä. Se antaa hieman erilaisen maun.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: