MAINOS

Äetsässä yllätytään taas

Uutiset

Samuli Kinnari

Tänään perjantaina Äetsässä vietetään Yllätysten yötä. Aikaisemmilta vuosilta tuttuun tapaan ympäri kuntaa on erilaisia tapahtumia pitkälle iltaan. Tarjolla on muun muassa kuutamouintia Kiikan uimahallissa, yksityisten ja koululuokkien myyntipöytiä virastotalolla, käsityöläisten myyntinäyttely Opistotalolla, Kiikan Leiripeikkojen järjestämät Pekka Vuoren korttien ja pilapiirrosten näyttely sekä pehmolelunäyttely Makasiinilla, Laukku eri aikakausina -näyttely Jokisivun koululla ja Negativen tahdittama disco Puuhalassa. Myös monet paikalliset yritykset pitävät ovensa auki yömyöhään.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top