MAINOS

Asukasliitto: Vuokralaisella oikeus korvaukseen lämmityshäiriöistä

Uutiset

Samuli Kinnari

Asukasliiton puheenjohtaja Herkku Hernesniemi huomauttaa kovien pakkasten aiheuttavan asunnoissa yllättävän paljon lämmityshäiriöitä. “Vuokralaisella on oikeus saada vuokrahyvitystä vuokrastaan, mikäli asunnossa on lämmityskatkoksia tai lämpötila laskee liian alhaiseksi”, toteaa Hernesniemi.

Vuokrahyvityksen määrään vaikuttaa erityisesti, miten pitkään lämmityshäiriöt ovat kestäneet ja miten suuri on lämpötilan lasku ollut. Hetkellinen lasku 18 asteen lämpötilaan ei välttämättä oikeuta vuokrahyvitykseen, koska suositeltava asuinhuoneistojen lämpötila on 20-22 asteen paikkeilla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top