MAINOS

Ensimmäinen autokoulupäivä

Mummoloota

Mika Hyssi

Mummo viskaa tietokoneen nurkkaan, ostaa auton ja menee autokouluun.

“Päivää, rouva. Olen ajo-oppaanne Sakari Huikari ja aion opettaa teidät näillä kymmenellä opetuskerralla ajamaan autoa, öh… siis Nissania, yhtä täydellisesti kuin käytitte tietokonettannekin.”

“Tehdäänpä tässä aluksi sinunkaupat. Minä olen Sakari. Ja täytetäänpä sitten tällainen kaavake, sinne alaosaan viivan kohdalle vain nimi. Hyvä. Tällä todistuksella takaat, että et haasta minua oikeuteen mistään syystä – tapahtuipa maantiellä mitä tahansa. Siis aivan normaali toimenpide.”

“No nyt, astutaanpa autoon. Ei takapenkille, mummo, sinähän opettelet ajamaan! Miltä tuntuu etupenkillä istuminen? Selkänojaa säädät tuosta vivusta ja syvyyttä tuosta toisesta. Eh, väärä vipu. Siitä liikkuu pelkääjän istuin. Käytä oman istuimesi vipuja. Hyvä. Kiitos mummo. Ensimmäinen ajotunti on päättynyt.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top