Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Perjantai 19.7.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Se hajosi

Mummoloota

"Mummo, alusta nyt se levyke. Kyllä sinä osaat, sehän on sinulle opetettu. Valitse tuosta levykeasema, klikkaa hiiren oikeaa nappia… noin. Ja sitten valitset alustamisen eli formatoinnin. Sinultahan tämä käy!"

Mummo kiillottaa harmaasävyisen kotelon joka päivä. Hän on oppinut, että kahvitahroja ei kannata pestä vahvalla pesuaineella vaan sipaista pois nihkeällä ja nukkaamattomalla liinalla. Mummo pitää huolta myös koneen sisuskaluista: Kerran vuodessa hän imuroi sisustan varovaisesti erikoisvalmisteisella pienimurilla ja vieläpä maadoittaa itsensä maadoitusrannekkeella. Mummo on sen verran sähäkkä rouva.

Mutta levykkeen alustaminen ei illemmalla sujunutkaan niin hyvin. Vahingossa mummo formatoi koneen kiintolevyn eikä mummo saanut koneesta irti kuin mustaa ruutua. "Himputin aateekoo", tuhahti mummo ja heitti koneen biojätteiden sekaan. Bio ja bitti – mummolle ne ovat aivan yksi ja sama.

Sen sijaan mummo ihastui naapurin Nissaniin ja päätti ajaa ajokortin.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: