MAINOS

Se hajosi

Mummoloota

Mika Hyssi

“Mummo, alusta nyt se levyke. Kyllä sinä osaat, sehän on sinulle opetettu. Valitse tuosta levykeasema, klikkaa hiiren oikeaa nappia… noin. Ja sitten valitset alustamisen eli formatoinnin. Sinultahan tämä käy!”

Mummo kiillottaa harmaasävyisen kotelon joka päivä. Hän on oppinut, että kahvitahroja ei kannata pestä vahvalla pesuaineella vaan sipaista pois nihkeällä ja nukkaamattomalla liinalla. Mummo pitää huolta myös koneen sisuskaluista: Kerran vuodessa hän imuroi sisustan varovaisesti erikoisvalmisteisella pienimurilla ja vieläpä maadoittaa itsensä maadoitusrannekkeella. Mummo on sen verran sähäkkä rouva.

Mutta levykkeen alustaminen ei illemmalla sujunutkaan niin hyvin. Vahingossa mummo formatoi koneen kiintolevyn eikä mummo saanut koneesta irti kuin mustaa ruutua. “Himputin aateekoo”, tuhahti mummo ja heitti koneen biojätteiden sekaan. Bio ja bitti – mummolle ne ovat aivan yksi ja sama.

Sen sijaan mummo ihastui naapurin Nissaniin ja päätti ajaa ajokortin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top