MAINOS

Maakunnan keskeisten järvien säännöstelyjen kehityssuositukset valmiit

Uutiset

Samuli Kinnari

Pirkanmaan keskeisten järvien, joihin Kulo-, Rauta- ja Liekovesikin lukeutuvat, vedenkorkeuksien säännöstelyjen kehittämissuositukset ovat valmistuneet. Ohjausryhmä on antanut ne Pirkanmaan ympäristökeskukselle jatkotoimenpiteitä varten.

Suosituksia on kaikkiaan 15, joista tärkeimpiä ovat kevättalven vedenkorkeusalennusten madaltaminen, tiettyjen alimpien vedenkorkeustasojen turvaaminen kesäaikana, tiedottamisen lisääminen sekä selvitykset, joilla lisätään tietoja esimerkiksi lyhytaikaissäännöstelyn vaikutuksista ja säännöstelyjen vaikutuksista rantavyöhykkeen eliöstöön.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top