MAINOS

Radio

Mummoloota

Mika Hyssi

Huomenta, mummo. Se on sitten toiseksi viimeinen kerta ja hyvältähän tämä ajo-opiskelu näyttää.

Viime kerralla tyhjensimme tuhkakupin ja opimme käyttämään sitä. Tänään harjoittelemme radion käyttöä. Ymmärrettävistä syistä tässä Nissanissa ei ole cd-soitinta tai muita herkkuja, mutta radioviritin sentään löytyy.

Tätä pallukkaa kieputtamalla taajuus vaihtuu. Kokeile. Hyvä mummo! Tuosta viisarista näet, millä taajuudella olet nyt. Tämä kuulostaa ihan Radio Noulta. Vaihda siis kanavaa. Eikö olekin helppoa! Katso, tästä laitetaan basso täysille ja tästä lisätään volyymia. Eikö olekin hienoa, mummo?

Tässä kaikki tällä erää. Ensi viikolla opettelemme ajamaan. Sitähän tässä on kokoajan opeteltu, eikö totta?

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top