MAINOS

Mummon juhlapäivä

Mummoloota

Mika Hyssi

Iltapäivää, iltapäivää. Mummo, tämä on sinun juhlapäiväsi. Mutta ensin sinun on läpäistävä ajotesti. Aloitetaanpa.

Suoritamme ajotestin täällä Mastosalossa. Oletkin varmaan kuullut tästä paikasta. Huristele autolla neljääkymppiä kohti tuota ränsistynyttä kuppilaa. Hyvä. Ja äkkijarruta! Tööttää! Tööttää vielä toisen kerran! Vaihda ykköselle! Talla pohjaan! Hyvä, mummo!

Refleksit toimii, se on hyvä juttu. Nyt minulla ei ole muuta mahdollisuutta kuin päästää sinut läpi.

Tänään maanantaina 12. toukokuuta olet – arvon mummoseni – ajanut ensimmäiset kilometrit elämässäsi. Minun on kumarrettava ja ojennettava tämä luottokortin kokoinen ajokortti sinulle. Ole hyvä. Tosin siinä on minun kuvani, kun kehityksessä sattui pieni töppi. Onneksi olkoon!

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top