MAINOS

Kuu varjoiselta taivaalta

Viikon kuva

Samuli Kinnari

Täydellinen kuunpimennys näkyi sunnuntain vastaisena yönä mukavasti ainakin Äetsän seudulla. Vesistöjen lähellä oli sumupilveä, mutta muutoin sää oli pimennyksen havainnoimiseen mitä parhain. Ursan www-sivuilla kerrotaan, että pimennyksen aikana kuu oli oinaan tähdistössä. Puolivarjopimennys alkoi kello 0.15, täysivarjoon ku alkoi siirtyä kello 1.32 ja pimennys oli syvimmillään kello 3.19. Täysvarjopimennys päättyi kello 5.05 ja puolivarjosta kuu poistui kello 6.22. Ursa tietää, että seuraava täydellinen kuunpimennys näkyy Suomessa yöllä 4.-5.5.2004.

Kuu jäi kokonaan maan varjoon sunnuntain vastaisena yönä. Kuva on otettu kahden vaiheilla yöllä, jolloin täysvarjopimennys oli jo alkanut. Kuva: Samuli Kinnari.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top