Sunnuntai 23.3.2025 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Geron vinkit joulupöytään

Viikon kuva

Kulinaarisen Instituutin johtaja, keittiömestari Gero Hottinger suosittelee joulupöydän alkuruoaksi herkullista graavisiikaa. Kevyttä herkkua säestävän kastikkeen jujuna ovat terveellinen punajuurimehu sekä raikkaan vivahteen kokonaisuudelle antava vodka. Niin graavisiian kuin kastikkeenkin makua pyöristetään hedelmäsokerilla, ja hedelmäsokeri pitää siian pitkään mehevänä.

Gero Hottinger patojen ääressä.

Pääruoaksi Hottinger haluaa tarjoilla kalkkunanrintaa foliossa paistettuna. "Foliossa paistetusta kalkkunasta ei tule kuiva ja lisäksi folion avulla saadaan samalla talteen hyvä kastikepohja. Hedelmäsokeri tuo kastikkeesta sen hienot aromit esiin ja pitää maun pehmeänä", Hottinger selventää.

Joulupöydän kruunaa suussa sulava tarte tatin. Perinteisen omenan sijaan Hottinger haluaa suositella päärynää, sillä omenoita syödään läpi syksyn ja jouluna muutenkin. Päärynän maku tuo suussa sulavaan jouluherkkuun vaihtelua ja se on myös helppo ja nopea valmistaa. "Tarte tatin on myös kätevä jälkiruoka, sillä sen voi halutessaan vaikka pakastaa", hän lisää.

+ http://www.kulinaarineninstituutti.com

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: