MAINOS

Kiikoinen, kuu ja partio

Palstoilta poimittua

Samuli Kinnari

Alueviesti
Torstaina 13.11.2003

Kiikoisten kunnanvaltuusto halajaa niukimman mahdollisen enemmistön voimalla kuntaa Satakunnasta takaisin Pirkanmaalle. Pääkirjoitus ruotii valtuuston päätöksen seurauksia.

“Lounais-Pirkanmaan kunnilla ei varmastikaan ole mitään sitä vastaan, että Kiikoinen palaisi takaisin. Kun Punkalaidun saatiin jo seutukuntaa vahvistamaan, on Kiikoistenkin mahdollinen paluu seutukunnalle ehdottomasti tervetullut asia.”

Lauttakylä
Tiistaina 11.11.2003

Sari Mäkelä heräsi reilu viikko sitten katsomaan kuunpimennystä ja kirjoittaa kokemuksesta Tämän tästä -palstalla.

“Olin kuvitellut kuunpimennyksen jotenkin erilaiseksi, mustemmaksi ja jännittävämmäksi. Mutta kaikki tapahtui jossain todella kaukana hitaasti ja rauhallisesti. Koirat vain haukkuivat raivoisasti ulkona tarhassaan. Ihmettelivätköhän nekin ruskeaa kuuta vai näyttelikö jänis pitkäkorva pitkää nenää verkon takaa?”

Tyrvään Sanomat
Tiistaina 11.11.2003

TET-harjoittelussa Tyrviksessä ollut Sylvään koulun ysiluokkalainen Heidi Virtanen pohtii Tällä kerralla -palstalla loppuvatko partiolaiset. Vammalassa on ajoittain ollut nurinkurisesti pulaa sekä johtajista että johdettavista.

“Partioon liittyäkseen ei tarvitse aikaisempaa kokemusta. Jos halukkaita löytyisi, heille kyllä perustettaisiin ryhmiä ja ryhmälle koulutettaisiin vetäjä.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top