Mainos

Mainos - Satapirkan Tuholaistorjunta

Liukasharjoittelua, erikoistumista ja yhteistyötä

Palstoilta poimittua

Talven taikaa (Tyrvään Sanomien ja Paikallissanomien talvilehti)
Lauantaina 29.11.2003

Tiina Hämäläinen on käynyt Huittisten ajoharjoitteluradalla kokeilemassa liukasajoa. Yhdessä harjoituksessa ajettiin mutkassa rekkaa vastaan.

"'Irrota', kehoitti vieressä istuva opettajani Iikka Suutari.
"Ai ratista vai?"
Sillä lailla. Ehkä ei ole hyvä lähtökohta irrottaa käsiä ratista. Ensimmäisellä yrityksellä pysäytin viiden sentin päähän rekasta. Aika huimaa. Autoa pystyy todellakin ohjaamaan vain silloin, kun irrottaa jalan jarrulta."

Lauttakylä
Torstaina 27.11.2003

Pääkirjoituksen puntarissa on lukioiden erikoistuminen ja erityisesti Äetsän lukion painottuminen ilmaisutaitoihin ja mediaopintoihin.

"Äetsän lukio on viime vuosina toiminut aika näkymättömästi, mutta edessä olevat muutokset nostavat koulun varmasti uudella tavalla esiin. Puitteet ainakin ovat kunnossa, sillä lukion tilat on juuri remontoitu ajanmukaisiksi."

Alueviesti
Torstaina 27.11.2003

Pääkirjoituksen aiheena on yli kuntarajojen tehtävä yhteistyö. Pari sanaa on omistettu Kymppikunta-hankkeelle.

"Kymppikunnat on supistunut ysikunniksi ja saattaa kuivua lisää jatkossa. En toivo hankkeelle pikaista enkä edes hidasta kuolemaa, mutta uskon, että osa hankkeen kunnianhimoisista haaveista jää haaveiksi. Kaksoiskaupunkihankkeesta loikattiin kymppikuntahankkeeseen ja nyt tullaan alaspäin."

Mainos

Mainos: Mustan nauhan ritari

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.
Scroll to top