MAINOS

Hyvä Ajatus -palkinto Ulla Appelsinille

Viihdeuutiset

Mika Hyssi

Filosofian maisteri Ulla Appelsin on saanut Ajatus Kirjojen/Gummerus Kustannuksen neljännen Hyvä Ajatus -tunnustuspalkinnon. Hän on tietokirjailija ja journalisti, joka on kirjoissaan kuvannut elävästi kansallisesti merkittäviä historiallisia aiheita ja asioita. Tuhannen euron arvoisen palkinnon perusteluissa todetaan lisäksi, että Appelsinilla on kyky tosiasioihin pohjaten rakentaa sekä vakuuttavasti että vaikuttavasti ajankuvaa suurista historian tapahtumista kuten suomalaissiirtolaisista matkalla Amerikkaan.

Ulla Appelsinin kirjallisuutta:
+ Titanicin tuntematon lapsi (uusin)
+ Gustav Hägglund: Suomen puolustus (2001, toimittanut)
+ Adolf Ehrnrooth, Kenraalin vuosisata (2000)

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top