MAINOS

Sape, joulukauppa ja Kepu

Palstoilta poimittua

Samuli Kinnari

Alueviesti
Torstaina 18.12.2003

Pääkirjoituksessa todetaan, että “Karkun ja Tyrvään seurakuntien yhdistäminen sujui sittenkin kivutta”. Joulumieltä kaipaillaan myös Sastamalan perusturvahankkeen päätöksentekoon.

“Sastamalan perusturvahanke on asia, joka toteutuu siitä huolimatta, että sitä yritetään pitkittää. Kokonaisvaltaisesti mukaan lähtevät kunnat hyötyvät, puolella sielulla tulevat jäävät kokonaispakettia vaille ja joutuvat ilmeisen kalliisti järjestämään osan perusturvasta omin voimin.

Onneksi on tulossa joulu pitkine vapaineen. Ehkä hyvää joulumieltä riittää vielä loppiaisen jälkeenkin niin, että loppukiri otetaan ritirinnan, hyvässä sovussa.”

Lauttakylä
Torstaina 18.12.2003

Joulukauppaa tiiraillaan pääkirjoituksessa paikallisesta näkövinkkelistä.

“Aika moni onkin oivaltanut, miten paljon helpompaa ja leppoisampaa ostosten tekeminen omalla paikkakunnalla on. Kaikkea ei tarvitse haalia kerralla, lähellä oleviin putiikkeihin voi poiketa useampana eri päivänä ja palveluakin saa.”

Tyrvään Sanomat
Tiistaina 16.12.2003

Pääkirjoituksessa pohditaan muun muassa Kepun aikaa.

“Harmaahkon Matti Vanhasen diplomatia on parasta, mitä Kepulla on tarjota. Ehkä se tuo ajan oloon uskottavuutta, mutta puolueen muut kellokkaat eivät kansaan vetoa.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top