MAINOS

Kallis muusi, tilinpäätös ja paikallisuutisointi

Palstoilta poimittua

Samuli Kinnari

Tyrvään Sanomat
Lauantaina 3.1.2004

Jaana Grankvist kauhistelee Tällä kerralla -palstalla perunamuusiannoksen hintaa.

“Siispä sain ystävälliseltä tarjoilijalta lautasella pöytään tuotuna kauhallisen muusia, jonka vierustaa kevensivät suiro höyrytettyä porkkanaa ja parsa- ja kukkakaalia.” (–) “Pyysin laskun. Täh! 6,40 euroa?” (–) “Hämmästykseni perunan hinnan pilviin kohoamisesta oli niin suuri, että en edes äkännyt ehdottaa jääväni mieluummin tiskaamaan kuin maksamaan lähes 40 mummonmarkkaa muusista.”

Punkalaitumen Sanomat
Keskiviikkona 31.12.2003

Pääkirjoituksessa tehdään menneen vuoden tilinpäätös ja luodaan silmäyksiä Punkalaitumen tulevaisuuteen.

“Alkavaa vuotta etukäteen luodatessa on kuitenkin vaadittava, että jotain pitää tehdä. Sanojen on muututtava teoiksi, juhlapuheiden luuksi ja lihaksi. Jos todellista tahtotilaa Punkalaitumen elävänä säilyttämiselle on olemassa, se saisi hiljalleen alkaa näkyä. Vuosi on lyhyt aika, eikä sen aikana välttämättä ehdi vielä valtakuntia rakentaa mutta liian monta vuotta kun annetaan mennä toimetta ohitse, etsikkoaika loppuu.”

Alueviesti
Keskiviikkona 31.12.2003

Paikallisilla viestimillä on paikallisuutisoinnissa yhä suurempi vastuu.

“Niillä paikallisilla uutisilla tarkoita meidän kaikkien jokapäiväiseen elämään liittyviä hankkeita ja päätöksiä, joita leivotaan kunnallisissa luottamuselimissä tai joita syntyy muuten, vahingossa tai tarkoituksella. Näitten tietojen välittämisessä paikallisilla viestimillä on yhä suurempi vastuu, sillä maakuntalehdet ovat joutuneet rajoittamaan pitäjien asioiden uutisointia.”

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top