Vuosi alkoi peppuliu’ulla

Palstoilta poimittua

Tyrvään Sanomat
Lauantaina 10.1.2004

Tiina Hämäläinen kertoo Tällä kerralla -palstalla viettäneensä uudenvuodenyötä yökerhon sijaan pulkkamäessä ystäviensä kanssa. Pulkan virkaa hoiti tyynyllä täytetty jätesäkki.

“Jos haluaa kovan vauhdin, jalat kannattaa nostaa korkealle. Suosittelen peppuliukua vilpittömästi.”

Punkalaitumen Sanomat
Torstaina 8.1.2004

Pääkirjoitus muistuttaa, että Punkalaidun kuuluu viimeistä vuotta Satakunnan maakuntaan. Seuraavassa vuodenvaihteessa kunta muuttaa Pirkanmaalle.

“Vaikka hallinnollinen side Porin suuntaan katkeaakin, jatkuu yhteistyö Satakunnan suuntaan, toivottavasti vieläpä luontevasti. Punkalaidun on perinteisesti ollut monisuuntautunut kunta, jossa yhteistyökuvioita on viritelty moneen suuntaan. Varsinais-Suomesta ostetaan pääasialliset erikoissairaanhoidon palvelut, Satakunnan suunnassa toimii kansanterveystyö ja mm. verohallinto ja käräjäoikeus, kihlakunta ja poliisipalvelut taas tulevat Pirkanmaalta Vammalasta.”

Punkalaidun.net
Lauantaina 3.1.2004

Juhani Törmän kolumni antaa ajattelemisen aihetta alkaneelle vuodelle.

“Keskinäinen kunnioitus ja arvonanto sekä erilaisuuksien hyväksyminen on tärkeää. Miksi emme siis tänä vuonna ja tästä eteenpäin ottaisi käyttöön lisää hyvää mieltä, palvelualttiutta ja toisen ihmisen parempaa huomioonottamista. Siihen ei tarvita trendejä, personal trainereita tai kursseja, hyvä käytös ja empatiakyky ovat aivan riittävät tarveaineet.”

+ http://www.punkalaidun.net

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top