MAINOS

Hyvää syntymäpäivää, rouva Tasavallan presidentti!

Viikon kuva

Samuli Kinnari

Tasavallan presidentti Tarja Halonen täyttää 60 vuotta jouluaattona. Joulunajan rauhoittamiseksi presidentin syntymäpäiviä juhlitaan hieman etukäteen. Sunnuntaina on ohjelmassa konsertti kutsuvieraille ja maanantaina presidentti muun muassa ottaa vastaan onnittelutervehdyksiä.

Kuvassa tasavallan presidentti Tarja Halonen ja valiokuntaneuvos Pertti Arajärvi maistelevat koivumahlajuomaa marraskuussa 2002. Susanna ja Arto Maaranen Oy Aurinkolehto LTD:stä saivat INNOSUOMI-palkinnon koivunmahlan laajamittaisen tuotannon ja pitkäkestoisen säilymisen mahdollistavasta innovaatiosta. Kuva: Juha Rahkonen.

Kuvassa tasavallan presidentti Tarja Halonen ja valiokuntaneuvos Pertti Arajärvi maistelevat koivumahlajuomaa marraskuussa 2002. Susanna ja Arto Maaranen Oy Aurinkolehto LTD:stä saivat INNOSUOMI-palkinnon koivunmahlan laajamittaisen tuotannon ja pitkäkestoisen säilymisen mahdollistavasta innovaatiosta. Kuva: Juha Rahkonen.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top