Kilpanetti auttaa kuntien palveluhankintojen kilpailuttamisessa

Uutiset

Kuntien palveluhankintojen kilpailuttamisen avuksi on luotu internetissä toimiva Kilpanet-tietokanta. Kuntaliiton tytäryhtiö Efektia Oy:n kehittämä Kilpanet on ajantasainen apuväline kuntien palvelujen hankintapäätösten tekemiseksi, hankintaprosessin hallitsemiseksi ja palveluhankintojen toteuttamiseksi. Kilpanetin avulla kunta voi etsiä sopivimman järjestämistavan kullekin palvelulle. Kilpanet on suunniteltu julkisen sektorin käyttöön noudattaen hankintalainsäädännön vaatimuksia. Malleja voi soveltuvin osin käyttää myös yksityisen sektorin hankinnoissa.

Kilpanet-työkalu on luotu verkostohankkeena, johon ovat osallistuneet Suomen Kuntaliitto, kauppa- ja teollisuusministeriö, valtiovarainministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö, Espoon, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Kouvolan, Kuopion ja Porvoon kaupunki, Jyväskylän maalaiskunta, Suomen Yrittäjät ja yritysedustajat sekä Palvelutyönantajat ja yritysedustajat.

+ http://www.kilpanet.com/ | Kilpanet

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat