MAINOS

Kaikki päättyy aikanaan 1/3

Tavallinen Nieminen

Mika Hyssi

On tavallinen maanantai-ilta. Talonmies Nieminen on totuttautunut luuttuamaan kerrostalon rappusia arki-iltaisin – aamu-uninen kun on. Ja mukavaahan se on antaa luutun laulaa, kun rapun yksinäiset mummot ja papat kerääntyvät Niemisen ympärille juoruamaan Pihakujan 7:n ympäristön tapahtumista. Esimerkiksi juuri hetki sitten viidennen kerroksen Seppo tiesi kertoa, että kadun toisella puolella olevassa omakotitalossa on palanut keittiön valo yötä päivää. Kolmannen kerroksen Liisa vahvisti Sepon bongauksen ja epäili, että jotain laitonta siellä on meneillään. Liisa oli soittamassa jo poliisille, mutta Nieminen rauhoitteli yksinasujaa. Liisa laski luurin, kun Nieminen lupasi myös seuraavansa omakotitalo-mysteeriä.

Niemisen illan siivousurakka oli vihdoin valmis. Kello näytti iltakymmentä. Nieminen löntysti omaan yksiöönsä ja istahti keittiön penkille. Aamulehteä havitellessaan Nieminen kurkisti ikkunasta ja vilkaisi mysteeristä omakotitaloa. Valoi paloi, mutta ketään ei näkynyt. Outoa.

Jatkuu ensi viikolla.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top