MAINOS

Olotilakysely 1/2

Tavallinen Nieminen

Mika Hyssi

“Tulehan tänne”, komentaa siivoushuollon päällikkö Erja Karjunen. “Mikä on Niemisen olo tällä hetkellä?” utelee Erja ja jatkaa: “Meidän kunnalle on suurella rahalla kehitetty tällainen olotilakysely, joka pidetään jokaiselle työntekijälle kaksi kertaa vuodessa. Siinä on vaatimattomasti lähes kolme sataa työntekijän olotilaa koskevaa kysymystä. Kyselyn avulla saamme tulostettua kunnanjohtajalle kaikenlaisia hienoja käppyröitä ja hymiöitä, joita on sitten kokouksissa kiva katsella ja vertailla.”

“Enivei, sinullehan ei tätä kyselyä pidetty työhönoton yhteydessä, joten joudut nyt täyttämään kaksi kyselyä. Ensimmäisen täytät nyt heti aamulla ja toisen sitten kahvikupposen lomassa iltapäivällä. Työn iloa, Nieminen. Ja muista mottomme: Olotilani on hyvä, silloin kun siltä tuntuu.”

Nieminen käy olotilakyselyn kimppuun.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top