MAINOS

Aivan tavallinen Nieminen

Tavallinen Nieminen

Mika Hyssi

Maanantai. Viikon ensimmäinen päivä. Työpäivä. Reilu nelikymppinen Sirpa Nieminen sonnustautuu sinisiin työhaalareihin. Päätä jomottaa viikonlopun iloittelun jälkeen, mutta työt on tehtävä. Meikkaamista Sirpa ei edes harkitse – tosin tällä kertaa pitkä ruskea tukka saa liehua vapaana. On nimittäin ruohonleikkuun aika. Silloin on turha itseään tällätä.

Nieminen hakee ruohonleikkuria Pihakuja 7:n varastosta. “Huomenta, Nieminen”, tervehtii isännöitsijä Vaijeri. “Onpa mukavaa, että olet jälleen täällä meidän pihakujalaisten joukossa”, jatkaa Vaijeri iloisena. “Kyllä, kyllä”, vastaa Nieminen ja kaataa bensaa ruohonleikkurin tankkiin. “Mitä muuten siellä kunnantalolla tapahtui?” utelee Vaijeri. “Sinähän olit lopulta oikein johtajakin”, hän jatkaa. “Menneet on menneitä”, vastaa Nieminen.

Nieminen hyppää ajettavan ruohonleikkurin päälle. Pihakuja 7:n tuttu kasvo Sirpa Nieminen huoltaa tälläkin viikolla lähiön asiat kuntoon. Hän on talonmies. Aivan tavallinen talonmies. Aivan tavallinen Nieminen.

Fiktiivinen Tavallinen Nieminen päättyy.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top