Tiistai 18.3.2025 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje

Kirpeyttä kesäleipomuksiin

Viikon kuva

Arkistokuva 115

Muun muassa piirakoissa, kakuissa ja mehuissa maistuva raparperi on kesän kirpeä herkku. Raparperi kannattaa säilyttää mielellään rei'itetyssä muovipussissa +2 – +5 asteessa. Runsain mitoin raparperiohjeita löytyy Kotimaiset Kasvikset ry:n Keittokirjasta osoitteesta http://www.kotimaisetkasvikset.fi.

Mummu ja raparperit. Kuva aukeaa klikkaamalla kokonaisena uuteen ikkunaan. Kuva: Samuli Kinnari.

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

TILAA UUTISET SÄHKÖPOSTIISI

Ilmainen uutiskirje lähetetään pääsääntöisesti joka päivä klo 8. Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi vahvistuslinkin. Jakelusta voit poistua milloin vain uutiskirjeestä löytyvällä linkillä.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen: