Kesän kiertolaisena

Kesäkiikari

Avatar photo

Mielestäni kesälomaksi ei kannata tuhertaa tiukkaa aikataulua. Ohjelmoidussa lomassa piilee lomastressin vaara, kun oikutteleva sää sotkee puolet suunnitelmista ja muutenkaan ei kuitenkaan ehdi tehdä kaikkea mitä piti. Kännykkä kannattaa sulkea – jos jollain on asiaa, niin sopii soittaa myöhemmin tai lähettää sähköpostia.

Minun kesälomani on vapaata aaltoilua fiilispohjalta. Mökillä voi viivähtää, kun jaksaa. Sateen rummuttaessa ikkunaan on mukava tehdä kotona pieniä sisäaskareita. Poutapäivä soljuu leppoisasti polkupyöräretkellä ja helteinen hetki vaikkapa kesäkaupungin vilinää katsellessa. Jos menojalkaa kutittaa, niin auto on helppo startata päivän tai muutaman reissulle.

Rentouttavaa lomaa!

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat