Kaksipyöräisten kääntöpuoli

Kesäkiikari

Mika Hyssi

Kesällä baanat täyttyvät moottoripyöristä ja mopoista. Liikenteessä pärisevät kaksipyöräiset tuovat allekirjoittaneelle mieleen vapaudentunteen, kun itse puuskutan eteenpäin yhdeksänkymmentäluvun japanilaisvalmisteisessa metallihäkkyrässä. Toisaalta talvella neljästä pyörästä ja lämmityksestä on etua. Kaikella on kääntöpuolensa.

Auringonpaahteessakin kannattaa muistaa, että liikennesäännöt pätevät siinä missä keskitalvellakin. Ylinopeus ja sääntöjen noudattamatta jättäminen on pahinta, mitä kaksipyöräisellä voi esimerkiksi vilkkaassa taajamassa tehdä. Siinä vaarantaa itsensä ja samalla kaikki muutkin.

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Seuraava:

  Edellinen:

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat