ILMOITUS

Opiston tapahtumakimara on varma kevään merkki

Uutiset

Samuli Kinnari

Sadat Sastamalan Opiston kurssit ovat talven aikana tarjonneet onnistumisen iloa ja elämyksiä tuhansille kurssilaisille. Nyt opistolaisten tuotoksista pääsevät jälleen kaikki nauttimaan. Opiston tapahtumakimara on varma kevään merkki.

Tänä viikonloppuna opiston kevätnäyttelyt ovat avoinna Vammalassa Aittalahden opistotalolla lauantaista maanantaihin kello 10-18, Äetsän paloasemalla lauantaina ja sunnuntaina kello 12-18, Mouhijärven yhteiskoululla lauantaina kello 10-14 ja Suodenniemellä Koskelan hallissa lauantaina kello 10-15. Sunnuntaina Sylvään koululla opiston esittävät kurssit esittäytyvät sadassa minuutissa. Ohjelma alkaa kello 14. Yksinlaulajat konsertoivat Mouhijärven kirjastolla keskiviikkona 27. huhtikuuta kello 19.

Laviassa kevätnäyttelyyn voi tutustua Opiston Kulmassa perjantaina 29. huhtikuuta kello 9-20. Märrin Kankureiden 30-vuotisnäyttely on avoinna Simon tilalla sunnuntaina 15. toukokuuta kello 12-16. Karkun piireillä on näyttely Tanhuantalon kudontatilassa lauantaina 21. toukokuuta kello 10-15. Kiikoisissa kevätnäyttely on kesäteatterilla iltamien yhteydessä keskiviikkona 1. kesäkuuta.

Osassa näyttelyitä on työnäytöksiä ja puffetti. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top