MAINOS

Sasky ja Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymä valmistelevat fuusiota

Uutiset

Samuli Kinnari

Sastamalan ja Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymät aloittavat neuvottelut yhdistymisestä.

Sastamalan koulutuskuntayhtymää neuvotteluissa edustavat kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti sekä yhtymävaltuuston ja yhtymähallituksen puheenjohtajat. Omistajakunnat nimeävät edustajansa neuvotteluihin. Sastamalan kaupungin edustajaksi kaupunginhallitus on valitsemassa kaupunginjohtaja Paavo Sallin.

Tarjous fuusioneuvottelujen käynnistämisestä tuli Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymältä. Saskyn kuntajohtajat käsittelivät ehdotusta kokouksessaan tällä viikolla. Kuntajohtajien mielestä fuusioneuvottelut on syytä aloittaa ja selvittää, mitä vahvuuksia yhteinen koulutuskuntayhtymä tarjoaisi.

“Uskon, että neuvottelut käydään hyvässä hengessä ja pääsemme tulevaisuudessa kehittämään ammatillista koulutusta yhteistyössä sekä laajemmalla rintamalla”, sanoo kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti.

Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymä tarjoaa koulutusta Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Parkanossa ja Kihniössä. Sastamalan koulutuskuntayhtymän oppilaitokset ovat Huittisissa, Kokemäellä, Mänttä-Vilppulassa ja Sastamalassa.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top