MAINOS

Kemira vähentää Sastamalasta 20 työpaikkaa

Uutiset

Samuli Kinnari

Kemiran EMEA-alueen liiketoimintaa tukevan palvelukeskuksen perustamista koskeneet yt-neuvottelut on saatu päätökseen. Yhtiö perustaa Gdanskiin Puolaan palvelukeskuksen, johon keskitetään nykyisin useille eri toimipaikoille hajaantuneita tukitoimintoja.

Palvelukeskuksen perustamisen myötä Kemira vähentää Sastamalasta 20 toimihenkilöä. Yhteensä työsuhteita päättyy eri toimipaikoilla 50. Henkilöstövaikutukset sisältävät määräaikaisten työsuhteiden päättymisiä, eläkejärjestelyjä sekä irtisanomisia. Kemira tukee irtisanottavia työntekijöitä tarjoamalla muun muassa uudelleensijoittumispalveluja, joiden tavoitteena on tukea työllistymistä ja uudelleen kouluttautumista.

Työsuhteet tullaan päättämään vaiheittain palvelukeskushankkeen etenemisen mukaan ensi vuoden loppuun mennessä. Neuvottelujen alussa arvioitiin, että tukifunktioiden uudelleenorganisoinnin henkilöstövaikutukset Suomessa kohdistuisivat noin 80 työntekijän tehtäviin.

Gdansk valittiin uuden palvelukeskuksen paikaksi siellä jo sijaitsevan palvelukeskusten infrastruktuurin, kustannustason sekä osaavan työvoiman saatavuuden perusteella.

· ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top