MAINOS

Sastamalaan ei siirtyne Kemiran tuotantoa Vaasasta

Uutiset

Samuli Kinnari

Kemira lopettaa tuotannon Vaasassa ja siirtää tuotantoa muualle.

Sastamalan tehtaalle tuotantoa ei Vaasasta ilmeisesti siirry. Teollisuusalojen ammattiliittolaisten pääluottamusmies Juha Rinta-aho Kemiran Vaasan tehtaalta arvioi, että pääosa lakkautettavan tehtaan tuotannosta siirtyy Suomen ulkopuolelle.

Työpaikkoja Vaasasta irtisanottaville saattaa löytyä muualta konsernin sisällä. Ammattiliitto arvioi, että Sastamala ja kaksi muuta tehdasta saattavat tarjota vaasalaisille ehkä viisi työpaikkaa per tehdas.

·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top