Lähetä meille juttuvinkki tai menovinkki

Mainosta tehokkaasti ja edullisesti!

Sunnuntai 16.6.2024 Sää | Toimitus| Mainostajalle | Juttuvinkki | Palaute | Tilaa uutiskirje
Mainos: Pieni Tehdas

Sastamala Gregorianan lastentapahtumassa maailman ensi-ilta

Uutiset

Varaslähtö Sastamala Gregorianan festivaaliviikkoon otetaan jo torstai-iltana, kun koko perheen ilmaistapahtumassa Pukstaavin puistossa nähdään Marrasmaakareiden Laulava lorukirja: Prinsessa ja Taika-aasi.

Veli-Pekka Bäckman

Veli-Pekka Bäckman. Kuva: Ilari Mehtonen


Varaslähtö Sastamala Gregorianan festivaaliviikkoon otetaan jo torstai-iltana, kun koko perheen ilmaistapahtumassa Pukstaavin puistossa nähdään Marrasmaakareiden Laulava lorukirja: Prinsessa ja Taika-aasi.

Maailman ensi-iltansa saava esitys perustuu Jörö-Jukan tekijän Heinrich Hoffmannin vähemmän tunnettuun lastenkirjaan Prinss' Grünewald ja Helmikki ja rakas aasi Lemmikki. Teoksen on suomeksi riimitellyt Karkusta kotoisin oleva Veikko Pihlajamäki sekä humoristisella otteella säveltänyt ja koko perheen esitykseksi dramatisoinut taiteen moniottelija, renessanssimies Veli-Pekka Bäckman.

Laulava lorukirja: Prinsessa ja Taika-aasi alkaa tänään kello 17. Sastamala Gregorianan konserttiviikko käynnistyy lauantaina.

· ·

Mainos: Satapirkan Tuholaistorjunta

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

Juttuvinkki

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen: