Poikkeuslupa kahden suden kaatamiseksi Köyliön laumasta

Uutiset

Samuli Kinnari

Suomen riistakeskus on myöntänyt kannanhoidollisen poikkeusluvan kahden suden kaatamiseksi niin sanotusta Köyliön laumasta.

Poikkeuslupa on kohdennettu lauman vakiintuneelle reviirialueelle, joka sijaitsee Köyliön, Huittisten ja Loimaan Alastaron alueella. Pyynti pyritään kohdentamaan nuoriin susiyksilöihin. Metsästys on johdettua ja siihen saa osallistua kerrallaan enintään 50 metsästäjää.

Tehtyjen havaintojen perusteella Köyliön laumaan kuuluu tällä hetkellä 6-8 sutta. Susireviiri alueella on ollut jo pitkään ja lauman alfaparille on syntynyt pentuja vuosittain ainakin vuodesta 2011 lähtien.

Lupa on voimassa 23.1.-21.2.

· · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top