ILMOITUS

VaLePa voitokkaasti joulutauolle

Uutiset

Samuli Kinnari

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo sai lauantaina vieraaksi Joensuun Liiga-Riennon. Voitto irtosi suoraan 3-0 (25-21, 25-18, 25-20), vaikka joukkueella olikin takana raskas pelimatka CEV-cupin otteluun Kreikkaan.

“Onnistuimme vastaanotossa tänään todella hyvin ja sitä kautta keskitorjujat Venski ja Levchenko pääsivät loistamaan, kun saivat paljon palloja. Pitkällä tauolla painotin syötön tärkeyttä mikä tökki pelin alussa. Muutama päivä vielä reenataan, sitten viiden päivän joulutauko. Elviss jatkaa jo huomenna maajoukkueen matkaan”, sanaili VaLePan päävalmentaja Ugis Krastins ottelun jälkeen.

Joulutaukoa edeltäneeseen peliin päättyi VaLePan pitkä kotiputki Mestaruusliigassa. Loppiaisena 6. tammikuuta VaLePa kohtaa Korson Vedon Vantaalla.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top