VaLePa voitokkaasti joulutauolle

Uutiset

Samuli Kinnari

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo sai lauantaina vieraaksi Joensuun Liiga-Riennon. Voitto irtosi suoraan 3-0 (25-21, 25-18, 25-20), vaikka joukkueella olikin takana raskas pelimatka CEV-cupin otteluun Kreikkaan.

“Onnistuimme vastaanotossa tänään todella hyvin ja sitä kautta keskitorjujat Venski ja Levchenko pääsivät loistamaan, kun saivat paljon palloja. Pitkällä tauolla painotin syötön tärkeyttä mikä tökki pelin alussa. Muutama päivä vielä reenataan, sitten viiden päivän joulutauko. Elviss jatkaa jo huomenna maajoukkueen matkaan”, sanaili VaLePan päävalmentaja Ugis Krastins ottelun jälkeen.

- - JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN - -


- - MAINOS LOPPUU - -

Joulutaukoa edeltäneeseen peliin päättyi VaLePan pitkä kotiputki Mestaruusliigassa. Loppiaisena 6. tammikuuta VaLePa kohtaa Korson Vedon Vantaalla.

· · · ·

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Seuraava:

Edellinen:

Menovinkit

Katso kaikki
Anna menovinkki

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Rekisteriseloste

Tuoreimmat

Scroll to top