Sastamalassa tyytyväisyys pääteiden talvihoitoon nousi, kokonaisarvosana laski

Uutiset

Kyselyllä selvitettiin näkemyksiä Pirkanmaan ELY-keskuksen kilpailuttamista urakoista.

Aura-auto

Aura-auto. Kuva: Liikenneturva

Tienkäyttäjät ovat Sastamalassa tyytyväisiä pääteiden talvihoitoon. Kokonaisarvosana kuitenkin putosi.

Näkemyksiä selvitettiin Pirkanmaan ELY-keskuksen kilpailuttamista urakoista. Nämä käsittävät niin sanottuja valtion teitä, eli kaupungin järjestämää talvihoitoa kysely ei kosketa.

Pääteiden talvihoitoon tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä oli jopa 72 prosenttia vastaajista. Tältä osin arvosana asteikolla 1-5 nousi ollen 3,72. Viime vuonna se oli 3,64. Tyytymättömien tai erittäin tyytymättömien osuus oli vain 11 prosenttia. Muiden teiden talvihoitoon tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä oli 30 prosenttia ja tyytymättömiä tai erittäin tyytymättömiä 40 prosenttia. Arvosanaksi tuli 2,82, kun se viimeksi oli 2,87.

Talvihoidon kokonaisuuden osalta tyytyväisten tai erittäin tyytyväisten osuus oli 40 prosenttia. Tyytymättömiä tai erittäin tyytymättömiä oli 28 prosenttia. Yleisarvosanaksi kirjattiin 3,10, kun se viime vuonna oli 3,41.

Sastamalan urakkaa kommentoi 90 vastaajaa.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat