Kulttuuriviikot huipentuvat Lankkuun ja Sykerockiin

Uutiset

Työpajoja ja huippuartisteja.

Ella ja Helmi

Tubettajat Ella ja Helmi ovat mukana Lankussa.

Sastamalassa Lasten ja nuorten kulttuuriviikot huipentuvat lauantaina.

Sylvään koululla pidettävässä koko perheen Lankussa tehdään muun muassa elokuvia ja musiikkia sekä pelataan. Tapahtumassa esiintyvät esimerkiksi huippusuosittu tubettajakaksikko Ella ja Helmi sekä Tatu ja Patu -kirjoistaan tutut Aino Havukainen ja Sami Toivonen.

Vexve Areenalla järjestettävää Sykerockia tähdittävät Blackflaco, Lauri Haav, Etta ja Riski.

Lasten ja nuorten kulttuuriviikoilla kaikki Sastamalan peruskoululaiset ovat päässeet koulupäivien puitteissa työpajoihin. Niissä on ollut esimerkiksi klovneriaa, sanataidetta ja draamaa.

"Kulttuuriviikot on hieno osoitus eri toimijoiden yhteistyöstä lasten ja nuorten kulttuurikasvatuksen toteuttamiseksi", kertoo perusopetuksen opetuspäällikkö Kati Heikkilä. Ohjelma täydentää kouluissa tehtävää muuta kulttuurikasvatusta sekä taide- ja taitoaineiden opetusta. "Kulttuurikasvatus on osa lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja osallisuuden tukemista", Heikkilä sanoo.

La 19.11. Sastamalassa tapahtumia lapsille ja nuorille. Lankku Sylvään koululla klo 11-18, vapaa pääsy. Sykerock Vexve Areenalla klo 17.30 alkaen, liput 10 €. Lisätietoja tästä.

·

Juttuvinkki

Tiedätkö jotakin kiinnostavaa? Kerro se meille. Kiitos jo etukäteen!

  Lähettämällä materiaalia vakuutat, että sinulla on tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet aineistoon. Kokemäenjokilaakson Uutiset voi hyödyntää ja käsitellä aineistoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

  Tilaa uutiset sähköpostiisi

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tilaa Uutiskirje

  Uutiskirje on ilmainen.

  Tuoreimmat