MAINOS

Rinkula

Fisurannan Fiske

Samuli Kinnari

Fiske, Teresa ja Fisurannan Nti joivat kahvia. Ulkona oli kevättalvinen päivä, linnut lauloivat. Aurinko sulatti hankea juokseviksi vesinoroiksi.

Lusikka iskeytyi kupin kylkeen ja päästi kimakan kilahduksen. Muutoin pöydässä oli hiljaista. Teresa ei puhunut ruotsia, joka oli Nti:n äidinkieli. Fiske haasteli siskolleen ajoittain jotain. “Onko teillä utan där mycket mukava talvi?” “Oooo-jooo-o, vi har. On meillä”, myönteli Nti ja ryysti kahvia.

Teresa tuijotti kuppiinsa. Hän uppoutui yhä syvemmälle ajatuksiinsa. Teresan päässä alkoi pyöriä suuri rinkula villiä vauhtia. Yllättäen hän havaitsi olevansa bahamalaisella banaanifarmilla ja soittavansa tamburiinilla paikallisia ruokolauluja.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top