MAINOS

Oravanpyörä pyörii taas

Rasia

Mika Hyssi

Äetsän kunnan säästötoimenpiteet kuohuttavat äetsäläisten tunteita. Omahyväisten ihmisten kylässä mielipiteet jaetaan edelleen kahteen kastiin: kiikkalaisten mielipiteisiin ja keikyäläisten sepitteisiin. Pesäeroa ei sen kummemmin tarvitse kommentoida, sillä oman kastin persnahka on jälleen etusijalla. Nyt moititaan säästöpäätöksiä ja -ehdotuksia, vaikka juuri niiden avulla Äetsää yritetään työntää ylöspäin velkasuosta.

Sivistyslautakunnan mielipide Kiikan uimahallin lopettamisesta kuohutti tunteita Kiikassa ja Vammalassa. Ihmettelen vammalalaisten reagointia sulkemishankkeeseen, vaikka hekin polskuttelevat muutaman vuoden kuluttua omassa uimahallissa. Kiikan uimahallirakennuksen repaleinen omistuspohja ja todennäköinen kävijäromahdus Vammalan hallin valmistuttua näyttää Kiikan vesiareenan tulevaisuuden entistäkin epävarmemmassa valossa. Aktiivit keräävät kuitenkin nimiä sulkemishanketta vastaan.

Vaikka olenkin nykyisin osa-aikainen äetsäläinen, ihmettelin suuresti äetsäläisten itsepäisyyttä säästötoimenpiteissä. Äetsässä on palveluista selvää ylitarjontaa, mikä näkyy huomattavina kuluina, mutta asukkaiden vähyydestä johtuen keskinkertaisina tuloina. Nyt on aika tehdä radikaaleja päätöksiä ja uudelleen organisoida palveluja.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top