Luovuutta, laukkuyrittäjiä ja lääkäreitä

Palstoilta poimittua

Tyrvään Sanomat
Torstaina 16.8.2003

Tyrvään Sanomien pääkirjoitus näkee kylillä luovuutta. Leikkimieltä ja mielikuvitusta löytyy esimerkiksi Sammaalta, missä valittiin kahdeksannen kerran Sammaan sankari.

"Sammaalla kuultiin myös Joutsenten reitin tarjoamista tukirahoista. Niidenkin saamiseksi tarvitaan ennen kaikkea mielikuvitusta ja luovuutta. Niistä sankarikin palkittiin."

Lauttakylä
Torstaina 14.8.2003

Moni Laukkulaakson laukkuyrittäjä jää eläkkeelle lähivuosina, eikä jatkajia tahdo olla tarjolla. Äetsässä ryhdyttäneen kouluttamaan laukkualalle uusia ammattilaisia syyskuussa. Lauttakylä-lehden pääkirjoituksen mukaan koulutus on hyvä lähtökohta, muttei yksin riitä.

"Suurimmat haasteet lienevät uusien ideoiden kehittämisessä ja niiden markkinoimisessa. Vanhoilla eväillä ei kovassa kisassa tahdo pärjätä."

Alueviesti
Torstaina 14.8.2003

Alueviestin pääkirjoitus ottaa kantaa lääkärikeskusteluun, joka kiihtyi sosiaali- ja terveysministeri Sinikka Mönkäreen taannoisesta lausunnosta.

"Vammalassa noin vuosi sitten käyttöön otettu omalääkärijärjestelmä on asettanut kaupunkilaiset eriarvoiseen asemaan, vaikka terveydenhoidossa tasapuolisuuden tulisi olla lähtökohta. Potilasaines on toki erilaista, mutta niin ovat lääkäritkin erilaisia."

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat