MAINOS

Bloggaava Hurjanen

Pieni kylä

Samuli Kinnari

Hirvilahden kunnanvaltuuston puheenjohtaja Anneli Hurjanen kirjoittaa Kukkaniityn Sanomien yleisönosaston lisäksi ahkerasti myös nettipäiväkirjaansa. Merkintä helmikuun alkupuolelta paljastaa:

Rakas nettipäiväkirja,

kiitos, että jaksat päivästä toiseen kuunnella murheitani. Sekä kunnallisia että ei-kunnallisia.

Kävimme tänään mieheni herra Hurjasen kanssa Kukkaniityssä asioilla. Kaupungissa vastaan käveli valtuutettu Nieminen vaimoineen ja uppouduimme hetkeksi muistelemaan valtuuston joulukahveja. Ah, ne minä muistan täydellisesti! Kunnanjohtaja Keijo Niemi oli pinkissä puvuntakissaan niin hurmaava, vaikken yleensä hänestä hurmaannu. Minun oli ihan pakko huohottaa hänen perässään koko ilta. Jostain kumman syystä mieheni aloitti kotiin päästyämme kahden päivän mykkäkoulun. Mutta parempi olikin, että oli hiljaa. Valtuutettu Niemisellä ja vaimolla oli myös mukavia muistikuvia kekkereistä.

Pari päivää myöhemmin Kukkaniityn Sanomat otsikoi: “Anneli ja herra Hurjanen: Riita”. Ja seuraavassa numerossa: “Hurjasten riidan syyt”. Ja sitä seuraavassa numerossa: “Nyt puhuu Anneli: Tekisin toisin, jos voisin!”. Ja sitä seuraavassa: “Herra Hurjasen salattu elämä”. Ja sitä seuraavassa: “Hurjaset: Riidat on tehty sovittaviksi”.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

MAINOS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
MAINOS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top