ILMOITUS

Sana-ammuntaa

Formulaherra

Mika Hyssi

MTV3:n formulalähetysten selostajakaartiin tuli kauden alussa muutoksia. Viime vuodet lähetyksiä selostanut Tomi Tuominen jätti selostajan pallin uudelle kasvolle, jonka henkilöllisyyttä arvuuteltiin kiivaasti keskustelupalstoilla ja iltapäivälehdissä. Matti Kyllösen povattiin astuvan takaisin pallille, mutta muun muassa sopimus YLE:n kanssa vesitti legendaarisen selostajan paluun. Lopulta selostaja löytyi MTV3:n urheilutiimistä. Tulosruudussa vilahteleva Oskari Saari otti homman vastaan.

Puoli kautta formulaa on takana, mutta Saaren kokemattomuus formulapiireissä paistaa läpi. Selostustiimi povaa kisataktiikoita arvuutellessa Kimin olevan aina selvästi muita raskaammalla polttoainemäärällä matkassa. Hauskoja sutkauksia tiimin jäseniltä silloin tällöin lipsuu ja Saaren selostukseen on tullut varmuutta. Saaressa on kyllä potentiaalia, mutta toistaiseksi se ei ole yltänyt kotikatsomoihin.

Tilaa uutiset sähköpostiisi

Uutiskirje on ilmainen.

Seuraava:

Edellinen:

ILMOITUS
Mainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma ArtMainos: Vuorma Art
ILMOITUS

Tilaa Uutiskirje

Uutiskirje on ilmainen.

Tuoreimmat

Scroll to top